pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Tussenjaar De Wittenberg

Wie wil ik zijn? Wat betekent geloven in God voor mij? Wat is mijn plek in Gods wereld? Dit soort vragen leven bij veel (christelijke) jongeren. Een tussenjaar op De Wittenberg kan ook jou verder helpen richting je toekomst. Bij Inside-out ga je aan de slag met jouw persoonlijke vragen, geloof en toekomst. In deze periode ontdek je samen met andere jongeren van 17-25 jaar onder leiding van inspirerende docenten en coaches je talenten en je passies. Je bestudeert de Bijbel en denkt na over wat het geloof voor jou betekent. Samen gaan we op zoek naar concrete stappen richting jouw toekomst.

Met andere jongeren woon je tijdens deze vijf maanden op kamers in De Wittenberg. Dit is een heel mooi oud gebouw aan de bosrand van Zeist. Je blijft trouwens niet alleen binnen de muren van het gebouw, in tweetallen trek je erop uit om ‘mini-expedities’ uit te voeren: uitdagende opdrachten vol verrassingen. Daarbij ontmoet je bijzondere mensen die jou inspireren.

Inside-out duurt vijf maanden. Als je een tussenjaar wilt gaan doen, heb je naast deze cursus nog tijd voor andere zaken, zoals geld verdienen en reizen. Er zijn twee instapmomenten in 2022: 14 februari en 29 augustus.

Nieuwsgierig geworden? Stuur een mailtje naar . Dan houden we je op de hoogte van onze open avonden en meeloopdagen. Kijk ook op www.dewittenberg.nl.