Orgelconcerten Beekbergen

Dit jaar vieren we dat er ruim 45 jaar orgelconcerten worden gehouden in de hervormde dorpskerk van Beekbergen. In 1975 heeft Willem Hendrik Zwart er zijn eerste orgelconcert gegeven. Wegens succes zijn er daarna op de maandagavond in juli en augustus ieder jaar orgelconcerten gegeven.
Dit jubileumjaar vieren we met een aantal extra activiteiten, nieuwe musici en bekende organisten. Er zitten unieke concerten tussen, zoals een mobiel carillonconcert met orgel en een orgelconcert met marimba. Over het algemeen wordt er bekende muziek gespeeld en elk concert wordt afgesloten met samenzang.
De toegang tot deze concerten bedraagt € 10,= p.p. (kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,50 p.p.). Een abonnement voor vier concerten kost € 30,=. De concerten beginnen om 20.00 uur en duren tot circa 21.15 uur; de kerk is open vanaf 19.30 uur.
Wij nodigen u van harte uit om een avond te genieten onder de klanken van een bijzonder, zomers programma:
15 augustus: Harm Hoeve orgel & Arjan en Edith Post trompet
22 augustus: Evert van de Veen orgel

Neem voor meer informatie contact op met Gert de Groot: .