pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Gemeentedag 24 september

Op 24 september wordt de gemeentedag gehouden. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om de gemeentedag en de opening van het winterwerk met elkaar te combineren. Op de gemeentedag zal de onderlinge ontmoeting centraal staan. Om deze reden zijn er geen kraampjes met spullen en koopjes, waarvan de opbrengst voor het goede doel is.

In de ochtend zullen er sportieve activiteiten georganiseerd worden. Hierover volgt later meer informatie. Vanaf 14.00 uur is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee, fris, smoothie of ijs. Ook is er de mogelijkheid om het tegen elkaar op te nemen bij het sjoelen of levend tafelvoetbal. Om ongeveer 17.00 uur willen we met elkaar gaan barbecueën. Na de barbecue sluiten we de dag af met een sing-in.

Voor de kinderen van Natanja 1, tieners van Natanja 2 en 16-plusjongeren zal er een eigen programma zijn. Hierover krijgen zij van hun leiding bericht. Aan de jongere kinderen is ook gedacht: er staat een springkussen en ze kunnen zich laten schminken.

U begrijpt dat wij de gemeentedag niet zonder uw hulp kunnen organiseren. Via de volgende link kunt u zich aanmelden/opgeven: https://tinyurl.com/gemeentedag2409. Voor vragen kunt u mailen naar . Wij zien ernaar uit om u allen weer te ontmoeten.

Hartelijke groet,
de gemeentedagcommissie