Visiereis naar de Logos Hope

Aantal plekken: 10 personen
Meer dan een miljoen mensen worden jaarlijks bereikt met het Evangelie door de Logos Hope. We zijn dan ook heel blij dat we kunnen mededelen dat er voor het eerst sinds 2 jaar weer een visiereis wordt georganiseerd! Van 8 – 15 oktober krijg je de kans om deze bijzondere bediening van dichtbij te mogen beleven. Tijdens deze reis draai je volop mee in de bediening, oftewel; kook en bid je mee, maak je schoon en help je in de boekenwinkel. Ook ga je mee op outreach in Albanië en trek je nauw op met de bemanning. Zij vertellen je alles over de impact die Jezus steeds weer heeft op mensenlevens.

PRAKTISCHE INFORMATIE
• Datum: zaterdag 8 t/m zaterdag 15 oktober 2022
• Uiterlijke aanmelddatum: maandag 26 september
• Aantal plekken: 10 personen
• Prijs: € 990,- p.p. (incl. tickets, overnachting en eten en drinken)
• Voor Albanië hoeft geen visum aangevraagd te worden, een reisverzekering afsluiten is voldoende.

HET PROGRAMMA
De Logos hope vaart sinds 2009 over de wereldzeeën en heeft sindsdien meer dan 70 landen bezocht. Deze oktobermaand bevaart ze de Adriatische zee en bezoekt ze de haven van Durrës, Albanië. In samenwerking met lokale kerken en zendelingen wordt er gekeken naar hoe ze de lokale bevolking van Albanië kunnen dienen en de liefde van Jezus kunnen laten zien.
Zaterdag 8 oktober: je start met een rondleiding, waarbij je o.a. kennis maakt met het wonen en werken op het schip en geïnformeerd wordt over alle veiligheidsmaatregelen.
Zondag 9 oktober: we bezoeken de samenkomst aan boord van het schip en na afloop is er tijd om ook de bemanning te leren kennen en hun verhalen te horen.
Maandag 10 oktober: dit is een vrije dag, waarop je de mogelijkheid hebt om de omgeving te verkennen. Bijvoorbeeld de haven, de stad Durrës en de Albanese cultuur.
Dinsdag 11 oktober t/m vrijdag 14 oktober: vanaf dinsdag begint de werkweek, waarin je ondergedompeld wordt in het leven aan boord van het schip. Je bent de komende ingedeeld om volop mee te werken in de keuken, op het dek, in de boekwinkel of bij de schoonmaak. Je werkt in ieder geval elke dag een dagdeel mee. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om mee te doen met de outreach of training die wordt georganiseerd. Op deze momenten word je aangemoedigd en uitgedaagd om zelf stappen te zetten om je geloof te delen met de mensen die Jezus nog niet kennen. Naast deze vaste activiteiten zijn er ook momenten om de leiders te ontmoeten en onderdeel te zijn van de gebedsbijeenkomsten die er worden georganiseerd. Kortom: je doet helemaal mee met het leven aan boord de Logos Hope. Op zaterdag 15 oktober vertrekken we weer naar huis.
AANMELDEN Wil jij mee? Aanmelden voor de reis kan via onderstaande button. Wanneer het maximum aantal deelnemers bereikt is, gaat de aanmelding dicht. Mocht je nog vragen hebben over de reis? Stuur dan een mail naar Petra van Gelswijk via .