pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

HGJB-Kerstconferentie 2022: Leef in vrijheid

Uit een korte peiling onder HGJB-jongeren bleek dat 90% van hen behoefte heeft aan een plaats waar ze andere jongeren kunnen ontmoeten en meer leren over God en henzelf. Laat de HGJB-Kerstconferentie nu zo’n plaats zijn!

Daarom organiseert de HGJB in de kerstvakantie weer de HGJB-Kerstconferentie. Van 28-30 december ontmoeten jongeren elkaar, en krijgen ze verdieping in de samenkomsten en workshops.

Het thema van de HGJB-Kerstconferentie 2022 is ‘Leef in vrijheid!’ We willen allemaal in vrijheid leven, maar lukt dat wel? Op de Kerstconferentie staan we stil bij wat echte vrijheid is en hoe jij daaruit kan leven.

Nodig de jongeren uit jouw gemeente uit voor dit bijzondere evenement!

Aanmelden kan via HGJB.nl/KC