Kom naar de Diaconaal-projectavonden!

De HGJB start met een Diaconaal project voor Costa Rica: ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’. Vanaf januari 2023 t/m mei 2024 kun je als vereniging of gemeente meedoen met dit Diaconaal project van de HGJB. Kom meer te weten over dit Diaconaal project tijdens een van de gratis projectavonden.

Tijdens de projectavond nemen HGJB-medewerkers Christiaan en Leantine je mee naar Costa Rica. Op het eerste gezicht een prachtig vakantieland, maar ze laten je ook het échte Costa Rica zien. Christiaan en Leantine delen bijzondere verhalen van inspirerende Costa Ricanen. Daarnaast vertellen ze meer over de manier waarop wij de kerken in Costa Rica kunnen helpen.

Natuurlijk krijg je ook praktische tips om zelf met het Diaconaal project aan de slag te gaan. Denk aan ideeën voor acties en een toelichting bij de projectmaterialen.

Kortom, onmisbaar als je met je gemeente aan de slag wilt voor Costa Rica. Deze avond is een mooie aftrap voor je commissie, dus kom vooral samen!

De projectavond is op 10 november in Ermelo en op 15 november in Ridderkerk. De avonden starten om 20:00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. Aanmelden is gratis! Op diaconaalproject.nl vind je meer informatie en kun je de gemeente aanmelden.