pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Vacature(s) Udvarfalva commissie

Vacature(s) Udvarfalva commissie

Hey jij daar!
Zou jij je vrije tijd voor een onbekende persoon, voor een bekend doel, maar met een onbekend resultaat willen vastleggen voor het komende jaar? Of mogelijk voor een langere periode?
Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij de Udvarfalva commissie.
Samen willen we vorm geven aan onze missie in het onderhouden van contacten tussen EH en Udvarfalva om – van elkaar te leren, – elkaar te bemoedigen en – om samen te groeien in geloof.
Met elkaar te zoeken naar verbinding en dienstbaar te zijn in het wereldwijde koninkrijk van God.
En daarvoor hebben we denkers en doeners nodig, ieder met zijn/haar talenten, op verschillende manieren en daarvoor hebben we jou nodig.
Jij popelt om je in te zetten.
Jij hebt nieuwe ideeën en weet hoe je anderen kunt enthousiasmeren om mee te bewegen.
Misschien lukt het jou wel om een groep jongeren bij elkaar te krijgen zodat er in 2024 een groep jongeren vanuit onze EH op reis gaat naar Udvarfalva om samen met jongeren van daar met elkaar een week op te trekken in de mooie natuur van Roemenië of zelfs over de grens in het nabijgelegen Hongarije.  Misschien wil je zelf ook mee of blijf je liever in NL, het kan allemaal.
Ben je nieuwsgierig? Wil je meer weten?
Stuur dan een Whatsapp berichtje of mailtje naar Wiske Bluemink (06-48467017 ), doe een belletje of mailtje naar Piet Versloot (06 – 63213988 ), stuur een email naar Bart van Dam () of laat het Jan Haasjes via email weten ().

We zien uit naar jouw reactie en motivatie. Wij hopen dat jij niet de enige bent, want wij hebben momenteel plaats voor meerdere personen! Zodat wij samen kunnen afstemmen of jij de juiste persoon bent voor een passende rol in de Udvarfalva commissie.

We zijn nieuwsgierig of jij dit bent!