pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Voor Elkaar Vakantieweken

Voor Elkaar Vakantieweken
GA JIJ OOK MEE?
De VOOR ELKAAR vakantieweken organiseert vakanties voor onder anderen kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Ga mee, als deelnemer of vrijwilliger. Daar krijg je geen spijt van!

Deelnemers
Elk jaar weer weten veel (ouders/verzorgers van) mensen met een verstandelijke beperking ons te vinden. Heb jij al eens kennis met ons gemaakt? Je bent van harte welkom! Andere gasten ontmoeten, gezellige dingen doen, luisteren naar Bijbelverhalen, samen zingen, vriendschap ervaren. Kortom, heerlijk vakantie vieren in een prachtig (zorg)hotel of vakantiehuis! Kijk voor meer info en meld je aan op www.voorelkaarvakantieweken.nl > mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt op de website ook ons Magazine lezen of aanvragen.

Vrijwilligers
Maandenlang kijken de gasten met een verstandelijke beperking er al naar uit: heerlijk een weekje weg met de VOOR ELKAAR vakantieweken! Maar… om alle gasten de juiste zorg te kunnen bieden, hebben we voldoende vrijwilligers nodig. Heb jij een warm hart voor mensen met een verstandelijke beperking, wil je een (mid)week van je vakantie met liefde in dienst stellen van je naaste en ben je tussen de 17 en 67 jaar? Geef je dan op via de website, www.voorelkaarvakantieweken.nl, daar vind je ook meer informatie.