pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Meet & Eat Tour 2023

Beste gemeenteleden, jong en oud(er)!

Op D.V. zaterdag 8 juli 2023 vindt de Meet & Eat Tour weer plaats.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met deze activiteit even een korte uitleg:

Meet & Eat is echt een gemeentebrede activiteit. Iedereen, ongeacht welke leeftijd, kan en mag zich hiervoor aanmelden. Wanneer jullie mee willen doen dan staat deze avond garant voor gezellige ontmoetingen en smakelijke maaltijden op diverse locaties.

Groepjes van 3 á 4 mensen gaan tussen 17:30 uur en 21:30 uur op bezoek bij andere gemeenteleden en eten daar het voor-, hoofd- en/of nagerecht. Je kunt je individueel aanmelden maar mocht je met een groepje vrienden op pad willen gaan dan kun je dat bij je inschrijving aangeven. Voel je je fijner in je eigen keuken en wil je zelf de regie houden over wat er die avond wordt voorgeschoteld, geef je dan op als kok en laat anderen van jouw kookkunsten genieten.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan!!
Geef dan wel direct aan of je kookt of gaat eten, met welk vervoersmiddel je komt en met wie je eventueel ingedeeld zou willen worden. Wij proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Aanmelden kan tot en met zondag 25 juni a.s. door het inschrijfformulier – dat te vinden is op Social Media (de kerkapp), de site van de kerk en via de link in dit berichtje https://forms.gle/4uy6boh3XpS8Jpia7 – in te vullen.
Stuur je liever een mail dan kan dat natuurlijk ook: .
Telefonisch aanmelden is ook mogelijk. Bel dan met Esther: 06-10310610.

Ben je echt modern dan kun je gebruik maken van de QR-code:

We hopen dat er veel aanmeldingen binnen zullen komen en veel mensen mee willen doen!

Oh… en misschien even voor de duidelijkheid. Je hoeft niet alle drie de gangen te koken of te eten. Kun je er ‘maar’ één of twee doen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Geef dat gerust aan!!

Groetjes van het Meet & Eat Tour team:
Esther van Hees, Liesbeth de Rooij, Bettine Vergunst en Dita Smit

Meet & Eat 2023