pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Catechese

In verband met de indeling van de groepen is het fijn als we tijdig op de hoogte zijn van bijzonderheden van de tieners die na de zomer voor het eerst naar catechisatie hopen te gaan.

Dit geldt met name voor de kinderen die, volgens hun geboortejaar, na de zomer naar het VO zouden gaan maar op de basisschool een keer zijn blijven zitten of kinderen die op de basisschool een jaar hebben overgeslagen en daardoor ook eerder naar het VO gaan dan volgens hun geboortejaar te verwachten is.

Wilt u dit doorgeven via zodat wij hier met het uitnodigen van de tieners rekening mee kunnen houden? Ook als er andere bijzonderheden zijn, waarvan u denkt dat het goed is dat wij dit weten, kunt u dat via dit mailadres doorgeven.