pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Toogdag GBS

De Gereformeerde Bijbelstichting (GBS) belegt op zaterdag 14 oktober haar 57e toogdag. Plaats van samenkomst is kerkgebouw De Hoeksteen van de Gereformeerde Gemeente in Nederland, aan de Vellerselaan 1 te Barneveld.

De morgenbijeenkomst van de toogdag begint om 10.30 uur. De opening wordt verzorgd door ds. A.C. Rijken uit Haaften, voorzitter van de GBS. Daarna hopen ds. R. Bakker uit Alblasserdam en ds. A. van Heteren van Urk te spreken. De pauze duurt van 12.30 uur tot 13.45 uur.

Tijdens de middagbijeenkomst hopen ds. C. Hogchem uit Wijk en Aalburg, ds. A. Vlietstra uit Harskamp en ds. J.A. Weststrate uit Gouda te spreken. Ds. Weststrate verzorgt ook de sluiting.

Meeluisteren kan via kerkstream.polcloud.nl:8000/GGINB. U kunt de link ook aanklikken via de site: www.gginbarneveld.nl

De GBS werkt samen met de Trinitarian Bible Society (TBS) in Londen aan diverse vertaal- en revisieprojecten, zoals vertaling van de Chinese Bijbel, revisie van de Spaanse Bijbel en revisie van het Hebreeuwse Nieuwe Testament. In de afgelopen jaarperiode hebben wij meer dan 50.000 Bijbels in allerlei talen beschikbaar gesteld voor verspreiding. Ook in Nederland schenkt de GBS Bijbels in grote aantallen, onder andere aan krijgsmachtonderdelen en voor evangelisatiewerk.