pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Tussenjaar op De Wittenberg

Veel twintigers ervaren prestatiedruk en keuzestress. Ze verlangen ernaar om even te onthaasten, ontprikkelen en versimpelen, maar in het leven van alledag is het lastig om hier ruimte voor te maken. Al helemaal in combinatie met geloof. Het dagritme en gemeenschapsleven van De Wittenberg zorgen voor structuur. Hiermee voorziet het traject Inside-Out in een grote behoefte onder jongeren. Gebed en ontmoeting zijn hier onderdeel van het dagelijks leven.

Inside-Out start twee keer per jaar, in augustus en februari. Het programma spreekt hoofd, hart én handen aan. Je doet Bijbelse kennis op, ontdekt door middel van creatieve en uitdagende leervormen waar je passie ligt en past het geleerde meteen toe in de praktijk. Ook ontvang je persoonlijke coaching en ga je er samen op uit.

Ben je geslaagd voor je middelbare school, maar wil je meer tijd om je te oriënteren op je toekomst? Ben je bezig met wie je écht bent en/of heb je vragen rond je geloof? Bij Inside-out zijn dit de vragen die ertoe doen. Het programma is voor alle jongeren tussen de 17-25 jaar. Kijk voor meer informatie op www.dewittenberg.nl/inside-out.