Evangelisch Werkverband

Dichterbij dan je durft te dromen
God horen, zien en ervaren
Het nieuwe Gemeente Groeigroep boekje is vanaf nu te bestellen!

Beste lezer,

We zijn dankbaar om met jou te kunnen delen dat het nieuwe Gemeente Groeigroep boekje ‘Dichterbij dan je durft te dromen – God horen, zien en ervaren’ voor het seizoen 2024-2025, vanaf nu te bestellen is in onze webshop:

Webshop: ‘Dichterbij dan je durft te dromen’

In dit gespreksboekje gaan we op zoek naar God. Want soms zijn we Hem kwijt. Dat is niet vreemd of ongewoon, kijk maar naar David en Job in de Bijbel. Maar de Bijbel laat ons ook zien dat we God vaak te ver weg zoeken.

Kijk maar eens naar de schepping om je heen, waardoor God tot ons spreekt. Of naar Jezus, die door God naar ons toegestuurd is. Zie Hem in je medemens in nood, of vouw je handen en luister naar wat Hij je zegt door zijn Geest. En natuurlijk: Lees de Bijbel. Hij is de sprekende God die met ons is. Hij laat zich horen, zien en ervaren. Daarbij zul je ontdekken dat, voordat je Hem ging zoeken, Hij jou allang gevonden heeft. Hij is dichterbij dan je durfde te dromen.

Ons verlangen voor jou persoonlijk en voor jullie als groep is dat het tot opbouw zal zijn voor jullie geloof. Dat jullie mogen groeien in kennis en dat God persoonlijk tot jullie zal spreken door de avonden heen.

Als kerk of gemeente is het mogelijk om grotere aantallen af te nemen met korting. Neem in dat geval contact op via ; we bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Ik wens je, ook namens ons team, Gods zegen toe!