Orgelconcerten

Ook dit jaar kunt u weer genieten van een drietal prachtige orgelconcerten op het Steendam-orgel. Het is alweer 27 jaar geleden dat het instrument in de kerk geplaatst is en we zijn er als organisten nog steeds heel erg blij mee!

De concerten beginnen om 20.00 uur, de toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het Orgelfonds.

De drie organisten spelen elk een gevarieerd programma waarbij tijdens elk concert een werk klinkt van Feike Asma, de roemruchte organist die 40 jaar geleden is overleden.

Leuk om te vermelden is dat er nog steeds geld wordt gegeven voor de voltooiing van het orgel en dat er onlangs al € 6000,= overgemaakt kon worden aan Orgelmakerij Steendam voor de Schalmeij! Daar zijn we zeer dankbaar voor.

Zaterdag 6 juli Arie Kortleven
Zaterdag 13 juli Marcel van de Ketterij
Zaterdag 20 juli Peter Eilander

Na afloop van elk concert is er gelegenheid om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken en om even na te praten.

Allen heel hartelijk welkom!