De zendingscommissie

De zendingscommissie heeft als visie en als taak de gemeente bewust te maken van de missionaire opdracht van Christus, zoals het wordt verwoord in Mattheüs 28: 19: “Ga dan heen onderwijs al de volken, doop hen in de Naam van de Vader, en van de Zoon, en van de Heilige Geest; en leer hen onderhouden alles wat Ik u geboden

Hoe geeft zij dit vorm?

• door ledenwerving voor de GZB,
  • de verkoop van het dagboekje “Een handvol koren”,
  • de verzorging van de zendingscollecten,
  • het inzamelen van kaarten en postzegels (deze zijn in te leveren in de daarvoor bestemde bussen in de hallen van de kerk)
  • het uitgeven van een nieuwsbrief

Wilt u meer informatie? Stel u vraag of opmerking:

gzb

Vanuit de zendingscommissie

GZB-dagboek

Het nieuwe GZB-dagboekje ‘Een handvol koren’ is verkrijgbaar. Met de aanschaf ervan krijgt u niet alleen een mooi dagboekje in handen, maar u steunt er ook nog eens het zendingswerk mee.

‘Een handvol koren’ is echt een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen, en één voor persoonlijke bezinning.

Heeft u interesse in het dagboek? U kunt het bestellen bij de zendingscommissie via of telefonisch bij Jan en Marian van Burg, 055-5426336.

Getuigen in de storm
Als commissie Zending & evangelisatie willen we gemeenteleden helpen om te getuigen van de hoop die in ons is, zeker in deze tijd. Daarom maakten we een korte video die u kunt delen met uw naasten, via bijvoorbeeld mail, whatsapp en social media. Ook mooi –misschien nog wel mooier- is het om niet de video te delen, maar om de boodschap ervan, persoonlijk, met uw naasten te delen. Deze keer gaat de video over de vraag: waar is God als het stormt in uw leven? Bekijk de video op www.youtube.com/watch?v=NRD7BXQyvDY.

Maurits Zuidijk