De zendingscommissie

De zendingscommissie heeft als visie en als taak de gemeente bewust te maken van de missionaire opdracht van Christus, zoals het wordt verwoord in Mattheüs 28: 19: “Ga dan heen onderwijs al de volken, doop hen in de Naam van de Vader, en van de Zoon, en van de Heilige Geest; en leer hen onderhouden alles wat Ik u geboden

Hoe geeft zij dit vorm?

• door ledenwerving voor de GZB,
  • de verkoop van het dagboekje “Een handvol koren”,
  • de verzorging van de zendingscollecten,
  • het inzamelen van kaarten en postzegels (deze zijn in te leveren in de daarvoor bestemde bussen in de hallen van de kerk)
  • het uitgeven van een nieuwsbrief

Wilt u meer informatie? Stel uw vraag of opmerking:

Vanuit de zendingscommissie

GZB-dagboek ‘Een handvol koren’ 2022 Een dagboek voor jong en oud!

Misschien bestelt u het boekje elk jaar, maar is dat niet het geval?
Vier goede redenen om het boekje nu wél te kopen:
• Het dagboek van de GZB is al generaties lang veel mensen tot zegen geweest.
• De winst (ruim € 8) wordt besteed aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie.
• Elke dag biedt maar liefst twee overdenkingen: één voor volwassenen en één voor jongeren.
• Met een oplage van 39.500 is ‘Een handvol koren’ het best verkochte dagboek van Nederland.
Bestellen kan bij de zendings- en evangelisatiecommissie.
Naam contactpersoon: Jan en Marian van Burg
e-mailadres: of bellen: 055-5426336.

Getuigen in de storm
Als commissie Zending & evangelisatie willen we gemeenteleden helpen om te getuigen van de hoop die in ons is, zeker in deze tijd. Daarom maakten we een korte video die u kunt delen met uw naasten, via bijvoorbeeld mail, whatsapp en social media. Ook mooi –misschien nog wel mooier- is het om niet de video te delen, maar om de boodschap ervan, persoonlijk, met uw naasten te delen. Deze keer gaat de video over de vraag: waar is God als het stormt in uw leven? Bekijk de video op www.youtube.com/watch?v=NRD7BXQyvDY.

Maurits Zuidijk