VAN DE KERKENRAAD

Pastoraal medewerkers
De kerkenraad heeft twee broeders aangesteld als pastoraal medewerker voor pastorale werkzaamheden, zoals bezoekwerk, in wijk Oost. Zij nemen daarmee dit deel van de taken van ds. Jongeneel over en zijn aangesteld voor de periode tot 1 april 2020.
Br. A.P. Pors (Ad) is met zijn gezin woonachtig in Wekerom en heeft zijn studie bijna afgerond en hoopt binnenkort beroepbaar te zijn als gemeentepredikant. Br. Pors is voor ons geen onbekende. In 2017 is hij in het kader van een zogenoemde leerplek enige tijd werkzaam geweest in de EH-gemeente en hij heeft ook een aantal keren bij ons gepreekt. Hij zal vanaf 1 september voor 16 uur per week werkzaam zijn in het pastoraat.
Br. N.H. de Graaf (Nick) woont in Apeldoorn en is sinds mei 2019 gemeentelid van de EH-gemeente. Hij volgt op dit moment de predikantenopleiding aan de Protestantse Theologische Universiteit in Amsterdam. Hij zal vanaf 9 september voor 10 uur per week bij ons werkzaam zijn. Hij gaat niet alleen pastorale werkzaamheden verrichten, maar ook catechisatie geven aan een groep tieners. Onder de rubriek ‘Leden administratie/nieuw ingekomenen’ treft u nadere gegevens van Nick aan en daar stelt hij zich nader aan ons voor.
De kerkenraad is verheugd dat beide broeders bereid zijn gevonden deze werkzaamheden in de vacatureperiode te verrichten en wenst beiden van harte Gods zegen toe.

Kerkproeverij: bring a friend!
Zondag 29 is de landelijke kerkproeverij. Ook als Eben-Haëzerkerk stellen we onze gemeente, met name tijdens de ochtenddienst, open voor belangstellenden. In de volgende editie van Hervormd Accent vindt u alle details. Ondertussen kunt u er vast over nadenken en voor bidden wie u speciaal hiervoor kunt uitnodigen.

We zien uit naar, en roepen op om te bidden voor, een eredienst waarin we net als de eerste discipelen onze naasten bij de Heere Jezus kunnen brengen.