VAN DE KERKRENTMEESTERS

Wijziging rekeningnummer
Per 1 november 2018 heeft het College van Kerkrentmeesters een nieuw rekeningnummer. Het nummer NL77 FVLB 0699 7686 59 komt dan te vervallen en het nieuwe nummer is: NL94 RABO 0373 7153 07. Wilt u dus vanaf 1 november dit nieuwe nummer gebruiken?

Collectebonnen
Het College van Kerkrentmeesters maakt u erop attent dat er in de webshop ook collectebonnen te bestellen zijn met een waarde van € 2,50. Dit zijn de blauwe collectebonnen. Wellicht handig voor de collecte op in november (Dankdag voor gewas en arbeid).

AED
Zoals u waarschijnlijk wel hebt opgemerkt is de AED-unit buiten de kerkmuren bij de rechteringang van de kerk geplaatst. Deze is nu beschikbaar voor zowel de hulpverleners van de Kerk-Hulp-Verlening als ook de hele week door voor andere hulpverleners in de buurt. Zo kunnen we ook de buurtbewoners van dienst zijn.