VAN DE KERKRENTMEESTERS

Uitbreiding website
De website van de kerk is aangevuld met een vertrouwelijk gedeelte dat alleen voor gemeenteleden beschikbaar is. Hieronder valt bijvoorbeeld de berichtgeving ‘Uit de pastorieën’ en ook een recente lijst met gemeenteleden. Ook de foto’s van diverse gemeenteactiviteiten (zoals de gemeentedag) hebben hier een plaats gekregen.

Om dit gedeelte van de website in te kunnen zien heeft u een account (inlognaam en wachtwoord) nodig. Via de website kunt u dit aanvragen door te klikken op ‘Account aanvragen’, rechtsboven op de webpagina’s.

De verwerking van de aanvraag kan een aantal dagen duren; dit is handwerk waarbij de gegevens van de aanvrager vergeleken worden met de ledenadministratie, waardoor kan beoordeeld worden of de aanvrager wel of geen account krijgt.

U ontvangt een automatische e-mail, direct nadat u de aanvraag hebt ingediend, en als de aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u weer een e-mail. Daarna kunt u inloggen via de link in die e-mail of door te klikken op ‘Inloggen’, rechtsboven op de webpagina’s.

Uw e-mailadres en het door u zelf gekozen (en bij de aanvraag ingevoerde) wachtwoord zijn de inloggegevens waarmee u voortaan inlogt.

Als u bent ingelogd, is in de menubalk een extra rubriek, ‘Gemeente’, vermeld. Hier zijn niet alleen de pagina’s met ledenlijst, foto’s e.d. in te zien, maar ook veel andere pagina’s tonen een uitgebreidere inhoud dan wanneer u niet bent ingelogd. Dit betreft vooral de contactinformatie en de foto’s. Zo bevatten de pagina’s met informatie over de pastorale ouderlingen wel telefoonnummers, e-mailadressen en foto’s als de gebruiker is ingelogd, maar slechts de naam en wijkaanduiding indien niet is ingelogd.