VAN DE KERKRENTMEESTERS

Hulpkosters
Na vele jaren van trouwe inzet heeft Harry Schouten aangegeven om zijn taak als hulpkoster over te willen dragen. Wij zijn dankbaar dat we Jan Langbroek bereid hebben gevonden om de taken van Harry over te nemen. Voortaan zult u Jan dus meestal aantreffen als koster tijdens de 2e ochtenddienst en als hulp en inval voor koster Hein. We heten Jan van harte welkom als hulpkoster en wensen hem Gods zegen toe bij dit werk in onze gemeente.

Wij danken Harry (en zijn vrouw Nel) voor zijn jarenlange bijdrage aan onze gemeente. Harry blijft zich actief inzetten voor Hervormd Accent. Op gepaste wijze zal het College van Kerkrentmeesters Harry en Nel in het zonnetje zetten.

Tuinmannen
Voor velen is de tuinman niet altijd zichtbaar, maar toch zal het u wel opvallen dat de tuin rondom de kerk er altijd keurig verzorgd uitziet. Daarvoor zijn Bas van der Stelt, Erik Ten Katen en Marcel ten Berge, samen met onze koster, actief. Bas van der Stelt heeft echter aangegeven dat hij wil stoppen met het tuinwerk. Wij bedanken Bas voor zijn vele uren werken in de tuin.

Vrijwilligers gezocht
Het komt regelmatig voor dat de koster “extra handjes” nodig heeft. Soms bij het gereed maken van de ruimtes, een andere keer bij een doordeweekse dienst of andere bijeenkomst.
Verder zou het fijn zijn als er iemand met een beetje “groene vingers” af en toe eens een “bijhoudrondje” kan maken door de tuin.
We roepen vrijwilligers op zich te melden bij één van de leden van het College van Kerkrentmeesters.