We willen de regels voor het gebruik van de publicatieborden onder de aandacht brengen. Deze borden in de kerk staan onder beheer van de kerkrentmeesters. Zij hebben het toezicht opgedragen aan de koster. De spelregels zijn: publicaties, zoals posters en mededelingen, mogen in principe alleen op de publicatieborden in de kerk worden opgehangen in overleg met de koster. Wanneer men op andere plaatsen ook iets wil ophangen, altijd contact met de koster opnemen. Het gebruik van de publicatieborden is vrij voor activiteiten van en voor de eigen gemeente. Uiteraard moet in de manier van publiceren rekening gehouden worden met andere publicaties (de grootte) en hoe de publicatie overkomt bij de “kijker”, het mede gemeentelid. Voor publicaties met doeleinden die niet de eigen gemeente betreffen moet toestemming gevraagd worden.

Publicaties worden na circa drie weken verwijderd om ruimte te maken voor nieuwe. Wanneer een langere publicatieduur gewenst is, dan kan dit in overleg met de koster.
Op deze manier proberen we het gezamenlijk gebruik van de borden goed te regelen.