In het winterseizoen van 2015 zijn 20+ avonden gestart. Deze avonden voor jongvolwassenen (leeftijd ongeveer 20-25 jaar) worden 1 keer per maand georganiseerd op zaterdagavond in de gemeentezaal van de kerk. Kenmerkend voor de 20+ avonden zijn zowel ‘kennisoverdracht’ als ‘ontmoeting’. Thema’s rond apologetiek (geloofsverdediging), christelijke filosofie en ethiek worden ingeleid door een spreker aan wie daarna plenair vragen gesteld kunnen worden. Elke avond is er een andere spreker zodat de invulling van de avonden zeer gevarieerd is. Naast een inhoudelijk gedeelte is er voldoende ruimte voor gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje.

Hi 20+er,

Nadat de eerste avond veel positiviteit en zegen opleverde, nodigen we jullie graag uit voor de tweede avond van het seizoen! Deze staat gepland op zaterdag 18 januari 2020! Het thema is: God en geweld in de Bijbel. Misschien vraag jij je dat ook wel eens af… Als je de Bijbel voor je hebt en leest van duizenden slachtoffers: waarom is er zoveel geweld in het Oude Testament? Hoe zit dat met al die oorlogen waartoe God oproept? Dat past toch niet bij een God van liefde? Is de God van Israël wel dezelfde als de Vader van Jezus Christus? Op deze vragen hoopt onze oud-predikant Ds. Baas uit Bodegraven in te gaan. We zullen zien dat God een hele geschiedenis met de gewelddadige mensheid heeft en hoe dat uitloopt op Jezus Christus. We hopen met elkaar op een gezellige en gezegende avond, waar ontmoeting met elkaar, maar zeker ook met God centraal staat. Ben je nog nooit geweest? Laat de 18e dan vooral je eerste keer zijn :). Vanaf 19.45u zijn jullie allemaal welkom!

Groetjes van de 20+ commissie
Hielke, Janneke, Lisa en Peter