In het winterseizoen van 2015 zijn 20+ avonden gestart. Deze avonden voor jongvolwassenen (leeftijd ongeveer 20-25 jaar) worden 1 keer per maand georganiseerd op zaterdagavond in de gemeentezaal van de kerk. Kenmerkend voor de 20+ avonden zijn zowel ‘kennisoverdracht’ als ‘ontmoeting’. Thema’s rond apologetiek (geloofsverdediging), christelijke filosofie en ethiek worden ingeleid door een spreker aan wie daarna plenair vragen gesteld kunnen worden. Elke avond is er een andere spreker zodat de invulling van de avonden zeer gevarieerd is. Naast een inhoudelijk gedeelte is er voldoende ruimte voor gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje.

IederEén – Bring-a-Friend
Natanja 1 en 2, 16+ en 20+

Vrijdag 10 t/m zondag 12 november staat in het teken van het Bring-a-Friend-weekend.
Wat houdt dit precies in?

Elke week horen jullie op club en in de kerkdiensten over God. Helaas zijn er ook mensen die nog (bijna) niets weten over God en het christelijk geloof. Kennen jullie zo iemand (een vriend(in), buurjongen/-meisje, neef/nicht) dan zouden we het heel gaaf vinden als jij hem/haar vrijdag 10 en zaterdag 11 november mee wilt nemen naar catechisatie en Natanja of de vrijdagavondkelder. Ook willen we jullie van harte uitnodigen om hen vervolgens zondag 12 november mee te nemen naar de avonddienst. Voor de dienst zullen we enkele liederen zingen en vervolgens zal ds. Den Admirant tijdens de dienst preken over het thema “Geloven?…..hoe spannend is dat!?”. Na de avonddienst ontmoeten we jullie graag in de kelder van de kerk voor een gezellig samenzijn, waarbij er gelegenheid is om met elkaar door te praten/vragen te stellen. Ds. Den Admirant zal hierbij ook aanwezig zijn. Doen jullie mee om zoveel mogelijk jongeren te bereiken met het Evangelie? We zien jullie graag!