pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

In het winterseizoen van 2015 zijn 20+ avonden gestart. Deze avonden voor jongvolwassenen (leeftijd ongeveer 20-25 jaar) worden 1 keer per maand georganiseerd op zaterdagavond in de gemeentezaal van de kerk. Kenmerkend voor de 20+ avonden zijn zowel ‘kennisoverdracht’ als ‘ontmoeting’. Thema’s rond apologetiek (geloofsverdediging), christelijke filosofie en ethiek worden ingeleid door een spreker aan wie daarna plenair vragen gesteld kunnen worden. Elke avond is er een andere spreker zodat de invulling van de avonden zeer gevarieerd is. Naast een inhoudelijk gedeelte is er voldoende ruimte voor gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje.


 

Hoi 20+ er! Namens het 20+team wensen wij je een gezegend 2018 toe!

Om het jaar goed te beginnen, nodigen wij je uit voor een Nieuwjaarsborrel op D.V. zaterdagavond 20 januari 2018. Eline Smit zal deze avond het inhoudelijke deel verzorgen. Zij zal haar ervaringen delen die zij heeft opgedaan in India en Zweden o.a. over de cultuur, geloofsopvatting en haar persoonlijke ervaringen.

De avond zal in het teken staan van onderlinge ontmoeting met  een hapje en een drankje. Je bent welkom vanaf 19.45 uur en we starten vanaf 20.00 uur met Champagne! Wij kijken  ernaar uit je te ontmoeten. Neem gerust je vrienden mee!

Team 20+