In het winterseizoen van 2015 zijn 20+ avonden gestart. Deze avonden voor jongvolwassenen (leeftijd ongeveer 20-25 jaar) worden 1 keer per maand georganiseerd op zaterdagavond in de gemeentezaal van de kerk. Kenmerkend voor de 20+ avonden zijn zowel ‘kennisoverdracht’ als ‘ontmoeting’. Thema’s rond apologetiek (geloofsverdediging), christelijke filosofie en ethiek worden ingeleid door een spreker aan wie daarna plenair vragen gesteld kunnen worden. Elke avond is er een andere spreker zodat de invulling van de avonden zeer gevarieerd is. Naast een inhoudelijk gedeelte is er voldoende ruimte voor gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje.

”Sta op en doe recht’’
Op 14 maart is alweer de volgende 20+-avond. Dit keer zal Jurrien ten Brinke bij ons te gast zijn. De Bijbel zal open gaan en met elkaar kijken we naar wat er staat over onrecht in de wereld om je heen en hoe je daarin zelf relevant kunt zijn in je eigen omgeving als christen en kind van God. Jurrien hoopt deze avond ook zijn voormalig sponsorkind uit Kenia mee te nemen wat nog meer zal laten zien hoe onrechtvaardigheid en rechtvaardigheid tegenover elkaar staan. We hopen jullie allemaal weer te zien, ook als je voor het eerst wilt komen! Vanaf 19.45u zijn jullie allemaal welkom in de gemeentezaal van de kerk. Tot dan!
Groetjes,
De 20+ commissie