Hoi!

Heb jij je neus alweer laten zien op club dit seizoen? Gezellig! Als je nog nooit bent geweest, kom gerust een keertje kijken. Dat vinden we leuk. Na de herfstvakantie staat er een avond in de eigen groepen op de planning. Die week erop (3 november) mag je je zwembroekje uit de kast trekken, je handdoekje omslaan en in het badwater van de Scheg plonzen! Laat de leiding van jouw groep even weten of je ook meegaat. Misschien ken je wel andere tieners die nieuwsgierig zijn naar wat wij doen op club. Dan heb ik goed nieuws voor je: op 11 november wordt er een speciale ‘bring a friend’ avond georganiseerd. Later meer daarover, maar trek die vriend of vriendin vast even aan zijn of haar jasje en nodig hem/haar uit voor een toffe clubavond.

Groetjes weer!
De leiding.

—————————————————————————

In 2009 hebben de oude JV en het Open Jeugd Werk de handen ineengeslagen en samen een nieuw programma voor Jeugdwerk 16+ opgesteld, met als thema: “Ontmoeting met God en elkaar”.

In de nieuwe opzet is de vrijdagavond een avond voor ontspanning en ontmoeting met elkaar. Na de catechisatie is de kelder open en staat er een team voor je klaar om je weekend goed te laten beginnen. Je kletst lekker even na over catechisatie of over de afgelopen week. En dan bijvoorbeeld even poolen of tafeltennissen onder het genot van een drankje.
Op zaterdag gaan we eens per maand outdoor! Samen op pad, lekker actief bezig zijn. Op het programma staan onder meer kampvuur, zwemmen, karten of lasergamen.

De zondag staat vooral in het teken van ontmoeting met God. Op de zondagavond is er tweemaal per maand een Bijbelstudie in de kerk na de avonddienst. Elke avond heeft een ander thema. Het zondagavondteam verzorgt de avond, maar natuurlijk heb je zelf ook de mogelijkheid om mede te organiseren.
We hopen op je komst en doen ons uiterste best om je een geweldig winterseizoen te brengen, zowel in je relatie met God als met je makkers.