IederEén – Bring-a-Friend
Natanja 1 en 2, 16+ en 20+

Vrijdag 10 t/m zondag 12 november staat in het teken van het Bring-a-Friend-weekend.
Wat houdt dit precies in?

Elke week horen jullie op club en in de kerkdiensten over God. Helaas zijn er ook mensen die nog (bijna) niets weten over God en het christelijk geloof. Kennen jullie zo iemand (een vriend(in), buurjongen/-meisje, neef/nicht) dan zouden we het heel gaaf vinden als jij hem/haar vrijdag 10 en zaterdag 11 november mee wilt nemen naar catechisatie en Natanja of de vrijdagavondkelder. Ook willen we jullie van harte uitnodigen om hen vervolgens zondag 12 november mee te nemen naar de avonddienst. Voor de dienst zullen we enkele liederen zingen en vervolgens zal ds. Den Admirant tijdens de dienst preken over het thema “Geloven?…..hoe spannend is dat!?”. Na de avonddienst ontmoeten we jullie graag in de kelder van de kerk voor een gezellig samenzijn, waarbij er gelegenheid is om met elkaar door te praten/vragen te stellen. Ds. Den Admirant zal hierbij ook aanwezig zijn. Doen jullie mee om zoveel mogelijk jongeren te bereiken met het Evangelie? We zien jullie graag!

Groetjes weer!
De leiding.

In 2009 hebben de oude JV en het Open Jeugd Werk de handen ineengeslagen en samen een nieuw programma voor Jeugdwerk 16+ opgesteld, met als thema: “Ontmoeting met God en elkaar”.

In de nieuwe opzet is de vrijdagavond een avond voor ontspanning en ontmoeting met elkaar. Na de catechisatie is de kelder open en staat er een team voor je klaar om je weekend goed te laten beginnen. Je kletst lekker even na over catechisatie of over de afgelopen week. En dan bijvoorbeeld even poolen of tafeltennissen onder het genot van een drankje.
Op zaterdag gaan we eens per maand outdoor! Samen op pad, lekker actief bezig zijn. Op het programma staan onder meer kampvuur, zwemmen, karten of lasergamen.

De zondag staat vooral in het teken van ontmoeting met God. Op de zondagavond is er tweemaal per maand een Bijbelstudie in de kerk na de avonddienst. Elke avond heeft een ander thema. Het zondagavondteam verzorgt de avond, maar natuurlijk heb je zelf ook de mogelijkheid om mede te organiseren.
We hopen op je komst en doen ons uiterste best om je een geweldig winterseizoen te brengen, zowel in je relatie met God als met je makkers.