In 2009 hebben de oude JV en het Open Jeugd Werk de handen ineengeslagen en samen een nieuw programma voor Jeugdwerk 16+ opgesteld, met als thema: “Ontmoeting met God en elkaar”.

In de nieuwe opzet is de vrijdagavond een avond voor ontspanning en ontmoeting met elkaar. Na de catechisatie is de kelder open en staat er een team voor je klaar om je weekend goed te laten beginnen. Je kletst lekker even na over catechisatie of over de afgelopen week. En dan bijvoorbeeld even poolen of tafeltennissen onder het genot van een drankje.
Op zaterdag gaan we eens per maand outdoor! Samen op pad, lekker actief bezig zijn. Op het programma staan onder meer kampvuur, zwemmen, karten of lasergamen.

De zondag staat vooral in het teken van ontmoeting met God. Op de zondagavond is er tweemaal per maand een Bijbelstudie in de kerk na de avonddienst. Elke avond heeft een ander thema. Het zondagavondteam verzorgt de avond, maar natuurlijk heb je zelf ook de mogelijkheid om mede te organiseren.
We hopen op je komst en doen ons uiterste best om je een geweldig winterseizoen te brengen, zowel in je relatie met God als met je makkers.

Ha jongelui!
Zoals eerder in de jeugdwerkmail aangegeven starten we vrijdagavond 20 september met het winterseizoen. We zijn een paar gave activiteiten aan het voorbereiden die je niet wil missen!!
Je wordt om 18.45 uur verwacht in de EH-kerk en we hopen hier een leuke en gezellige avond te hebben. Uiteraard wordt er ook voor iets lekkers gezorgd!
We zien je graag de 20ste om 18.45 uur!
Namens Commissie Start Winterwerk
Melten Altena, Henk Wim Dijkhof, Marleen van den Dijk, Lumminette van Dijk en Henrike ten Voorde