Kinderclub Natanja I
Zoek je iets leuks om te doen op de zaterdagmiddag?
Kom dan gezellig bij ons op Natanja 1 in de kelder en bovenruimtes van de Eben-Haëzerkerk. Natanja 1 is voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar. We komen één keer per 2 weken samen op zaterdag van 14:00- 15:30 uur, tijdens de periode van het winterwerk. We luisteren samen naar een verhaal uit de Bijbel, we zingen samen en doen een spel of gaan creatief aan de slag.

31_kinderclub

We hebben 6 groepen, die ingedeeld zijn naar de klas waar je inzit.
– Groep 3 (boven)
– Groep 4 (boven)
– Groep 5
– Groep 6
– Groep 7
– Groep 8

Hoe meer kinderen, hoe gezelliger het is, dus neem ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee…
Kom jij ook? Tot ziens!!

Natanja 1
Co Kevelam

Nieuws

De afgelopen twee clubseizoenen hebben jullie met verschillende klusjes geld ingezameld voor het diaconaal project van de HGJB: Geef Hoop. Het geld dat met dit project wordt opgehaald, is bestemd voor Bijbels en coronapakketten voor mensen in Mozambique. Door jullie harde werken en een gedeelte dat overgebleven is van het budget voor de slotdag hebben we het geweldige bedrag van €1000,= opgehaald. Dit betekent dat er zo’n 100 Bijbels kunnen worden aangeschaft en uitgedeeld aan de mensen in Mozambique. Heel erg bedankt voor jullie inzet en hopelijk tot volgend clubseizoen!

Groetjes,
leiding Natanja 1