Kinderclub Natanja I
Zoek je iets leuks om te doen op de zaterdagmiddag?
Kom dan gezellig bij ons op Natanja 1 in de kelder en bovenruimtes van de Eben-Haëzerkerk. Natanja 1 is voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar. We komen één keer per 2 weken samen op zaterdag van 14:00- 15:30 uur, tijdens de periode van het winterwerk. We luisteren samen naar een verhaal uit de Bijbel, we zingen samen en doen een spel of gaan creatief aan de slag.

31_kinderclub

We hebben 6 groepen, die ingedeeld zijn naar de klas waar je inzit.
– Groep 3 (boven)
– Groep 4 (boven)
– Groep 5
– Groep 6
– Groep 7
– Groep 8

Hoe meer kinderen, hoe gezelliger het is, dus neem ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee…

Kom jij ook? Tot ziens!!

Natanja 1
Co Kevelam

Nieuws vanuit Natanja I:

Klimmen, rennen, dansen, schieten, gillen, verstoppen, springen, tikken, klauteren… Kom jij ook apenstreken uithalen?
Waar: Monkey Town (Sleutelbloemstraat 71D, 7322 AJ Apeldoorn)
Wanneer: zaterdag 22 april, van 14.00-17.00 uur
Voor wie: alle jongens en meisjes van 6 tot en met 12 jaar, ook als je nog nooit op Natanja bent geweest, ben je van harte welkom.
Heb jij ook zin om te komen? Meld je dan voor 15 april aan bij juf Marieke (m.t.wilbrink@gmail.com). Aanmelden is niet verplicht, maar we vinden het wel erg fijn. ?

We verzamelen om 13.45 uur bij de ingang van Monkey Town (niet bij de kerk). Om 14.00 uur gaan we samen naar binnen. In Monkey Town speel je zonder schoenen. Sokken zijn verplicht, dus vergeet geen sokken aan te doen of mee te nemen. Je hoeft geen eten en drinken mee te brengen. We zorgen ervoor dat je met een volle maag weer door je ouders  kunt worden opgehaald.