Koptekst:
De kinderclub Natanja 1 is voor kinderen uit groep 3 tot en met groep 8 van de basisschool.
We komen één keer per twee weken op zaterdagochtend bij elkaar.
Hieronder vind je meer informatie over onze club en nieuws vanuit Natanja 1.

Nieuws
We zijn blij jullie te mogen meedelen dat Natanja 1 het komende seizoen weer van start zal gaan! De startdag is op 25 september van 10.30 – 12.30 uur (een half uurtje langer dan anders) met een bijzondere activiteit!
De eerstvolgende ‘gewone’ clubochtend zal op 9 oktober plaatsvinden van 10.30 – 12.00 uur. Daarna is er elke twee weken club. Alle kinderen van groep 3 t/m 8 zijn van harte welkom!
Indien uw e-mailadres bij de kerk bekend is, ontvangt u vanzelf een e-mail met uitnodiging als uw kind in deze leeftijdscategorie valt. Mocht u geen e-mail krijgen (of heeft u een vraag aan ons); stuur ons dan een bericht via . We hopen jullie allemaal weer te zien!

Kinderclub Natanja 1
Heb jij zin om met leeftijdsgenoten te zingen, uit de bijbel te horen / te lezen en leuke activiteiten te doen?
Dan is de kinderclub van Natanja 1 écht iets voor jou!
Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar (groep 3 tot en met groep 8 van de basisschool) zijn van harte welkom.

Tijdens het winterwerkseizoen 2021/2022 komen we éénmaal per twee weken op zaterdag van 10.30 – 12.00 uur bij elkaar in de Eben-Haëzerkerk.

Dit seizoen zal er club zijn op de volgende dagen:

• 25 september (startdag)
  • 9 oktober
  • 23 oktober
  • 6 november
  • 20 november
  • 4 december
  • 18 december (oefenen kinderkerstfeest)
  • 25/26 december (kinderkerstfeest)
  • 15 januari
  • 29 januari
  • 12 februari
  • 26 februari
  • 12 maart
  • 26 maart
  • 9 april (slotdag)
Hoe meer kinderen, hoe leuker wij het vinden, dus neem ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee!
Hopelijk tot snel!
Namens de leiding van Natanja 1
Rindert van Dam

Kinderkerstfeest

Op zaterdag 25 december om 15.00 uur (eerste kerstdag) zal het kinderkerstfeest van Natanja 1 worden gevierd in een dienst in de Eben-Haëzerkerk. Een speciale dienst voor én door de kinderen. Op dit moment is het nog niet duidelijk welke coronamaatregelen er dan gelden. Meer informatie over de aanwezigheid van gasten en het ophalen van de verrassing/ de boeken volgt later. De dienst zal in ieder geval worden uitgezonden via de gebruikelijke kanalen. De collecte tijdens de dienst zal bestemd zijn voor familie De Zwart. Noteert u de datum vast in uw agenda?

Hartelijke groet van de leiding van Natanja 1