Kinderclub Natanja I
Zoek je iets leuks om te doen op de zaterdagmiddag?
Kom dan gezellig bij ons op Natanja 1 in de kelder en bovenruimtes van de Eben-Haëzerkerk. Natanja 1 is voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar. We komen één keer per 2 weken samen op zaterdag van 14:00- 15:30 uur, tijdens de periode van het winterwerk. We luisteren samen naar een verhaal uit de Bijbel, we zingen samen en doen een spel of gaan creatief aan de slag.

31_kinderclub

We hebben 6 groepen, die ingedeeld zijn naar de klas waar je inzit.
– Groep 3 (boven)
– Groep 4 (boven)
– Groep 5
– Groep 6
– Groep 7
– Groep 8

Hoe meer kinderen, hoe gezelliger het is, dus neem ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee…
Kom jij ook? Tot ziens!!

Natanja 1
Co Kevelam

Dag allemaal,

Inmiddels zijn we alweer 2 maanden op weg met de clubochtenden bij Natanja 1. Wat is het genieten om op de zaterdagochtend steeds weer zoveel kinderen te mogen ontvangen, samen te zingen, naar een Bijbelverhaal te luisteren / Bijbelstudie te doen en spellen te doen!
Helaas kan er dit jaar door het corona-virus geen ‘fysiek’ Kinderkerstfeest worden gehouden. Gelukkig hebben jullie allemaal hard meegeholpen om een digitale dienst op te nemen, zodat op 2e Kerstdag om 9.00u een prachtig Kinderkerstfeest via ‘kerkdienstgemist.nl‘ te zien zal zijn!
Aansluitend zal er een ‘drive-thru’ bij de kerk zijn (precieze informatie volgt), waar je het kerstcadeau samen met je broertjes/zusjes/vriendjes (voor hen zal er ook wat zijn) kunt komen ophalen.
Ook als je nog geen clubochtenden hebt bijgewoond, ben je van harte welkom om door de ‘drive-thru’ te rijden! En natuurlijk ben je ook van harte welkom op onze clubochtenden. De eerste in het nieuwe jaar is op D.V. 9 januari om 10.30u.
We hopen jullie allemaal te ontmoeten!

Hartelijke groet,
Romana, Peter, Jantine, Regine, Berdine, Loes, Esther, Catharina, Lydia, Michelle, Ellen, Gelinde, Wilco, Stefanie, Anica, Rindert, Brand, Joost, Margreet