Kinderclub Natanja I
Zoek je iets leuks om te doen op de zaterdagmiddag?
Kom dan gezellig bij ons op Natanja 1 in de kelder en bovenruimtes van de Eben-Haëzerkerk. Natanja 1 is voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar. We komen één keer per 2 weken samen op zaterdag van 14:00- 15:30 uur, tijdens de periode van het winterwerk. We luisteren samen naar een verhaal uit de Bijbel, we zingen samen en doen een spel of gaan creatief aan de slag.

31_kinderclub

We hebben 6 groepen, die ingedeeld zijn naar de klas waar je inzit.
– Groep 3 (boven)
– Groep 4 (boven)
– Groep 5
– Groep 6
– Groep 7
– Groep 8

Hoe meer kinderen, hoe gezelliger het is, dus neem ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee…

Kom jij ook? Tot ziens!!

Natanja 1
Co Kevelam
Tel. 055-7502289

Zaterdag 14 oktober is het weer clubmiddag! In elke groep gaan jullie luisteren naar een verhaal uit de Bijbel of praten over een thema dat met de Bijbel te maken heeft. In groep 4 gaat het deze keer over de Tien Geboden. Die zijn best wel moeilijk om te onthouden en daarom gaan we er gebaren bij leren. Vind je het leuk om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen? Dat mag altijd, iedereen is welkom!

Groetjes,
leiding Natanja 1