Kinderclub Natanja I
Zoek je iets leuks om te doen op de zaterdagmiddag?
Kom dan gezellig bij ons op Natanja 1 in de kelder en bovenruimtes van de Eben-Haëzerkerk. Natanja 1 is voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar. We komen één keer per 2 weken samen op zaterdag van 14:00- 15:30 uur, tijdens de periode van het winterwerk. We luisteren samen naar een verhaal uit de Bijbel, we zingen samen en doen een spel of gaan creatief aan de slag.

31_kinderclub

We hebben 6 groepen, die ingedeeld zijn naar de klas waar je inzit.
– Groep 3 (boven)
– Groep 4 (boven)
– Groep 5
– Groep 6
– Groep 7
– Groep 8

Hoe meer kinderen, hoe gezelliger het is, dus neem ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee…

Kom jij ook? Tot ziens!!

Natanja 1
Co Kevelam
Tel. 055-7502289

We hebben al heel wat clubmiddagen gehad en als leiding kijken we terug op mooie middagen. We hopen dat jullie het ook naar jullie zin hadden en hebben. De volgende keer is op zaterdag 2 december. En ook de ouders even opgelet, want deze keer zitten er geen twee maar drie weken tussen! Om 14.00 uur zijn jullie weer van harte welkom. Neem gerust iemand mee.

Groeten,
Leiding Natanja 1