Kinderclub Natanja I
Zoek je iets leuks om te doen op de zaterdagmiddag?
Kom dan gezellig bij ons op Natanja 1 in de kelder en bovenruimtes van de Eben-Haëzerkerk. Natanja 1 is voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar. We komen één keer per 2 weken samen op zaterdag van 14:00- 15:30 uur, tijdens de periode van het winterwerk. We luisteren samen naar een verhaal uit de Bijbel, we zingen samen en doen een spel of gaan creatief aan de slag.

31_kinderclub

We hebben 6 groepen, die ingedeeld zijn naar de klas waar je inzit.
– Groep 3 (boven)
– Groep 4 (boven)
– Groep 5
– Groep 6
– Groep 7
– Groep 8

Hoe meer kinderen, hoe gezelliger het is, dus neem ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee…
Kom jij ook? Tot ziens!!

Natanja 1
Co Kevelam

Diaconaal project

Zaterdag 24 maart was de laatste clubdag. Wat is het seizoen snel voorbij gegaan. We hebben genoten van jullie enthousiasme en inzet. Volgend jaar is iedereen die in groep 3 t/m 8 zit weer welkom op club!
We willen ook iedereen bedanken die zich, op welke manier dan ook, heeft ingezet om het pannenkoekenhuis tot een succes te maken; onder andere willen we Rob van Beek bedanken voor het maken van de foto’s. Vooral willen we de kinderen bedanken, want wat is er veel gebakken en bediend door de kinderen. We hebben, na aftrek van alle kosten, 1.000,- euro opgehaald! Iedereen die gedoneerd heeft, BEDANKT!

Tot volgend jaar!

Groeten leiding Natanja 1