Kinderclub Natanja I
Zoek je iets leuks om te doen op de zaterdagmiddag?
Kom dan gezellig bij ons op Natanja 1 in de kelder en bovenruimtes van de Eben-Haëzerkerk. Natanja 1 is voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar. We komen één keer per 2 weken samen op zaterdag van 14:00- 15:30 uur, tijdens de periode van het winterwerk. We luisteren samen naar een verhaal uit de Bijbel, we zingen samen en doen een spel of gaan creatief aan de slag.

31_kinderclub

We hebben 6 groepen, die ingedeeld zijn naar de klas waar je inzit.
– Groep 3 (boven)
– Groep 4 (boven)
– Groep 5
– Groep 6
– Groep 7
– Groep 8

Hoe meer kinderen, hoe gezelliger het is, dus neem ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee…
Kom jij ook? Tot ziens!!

Natanja 1
Co Kevelam

Start seizoen

Dag ouders en kinderen,

We zijn blij jullie te mogen meedelen dat Natanja 1 het komende seizoen weer van start zal gaan! De eerste clubochtend zal op 17 oktober plaatsvinden van 10.30 – 12.00 uur. Alle kinderen van groep 3 t/m 8 zijn van harte welkom!
Indien uw e-mailadres bij de kerk bekend is, ontvangt u vanzelf een e-mail met uitnodiging als uw kind in deze leeftijdscategorie valt. Mocht u geen e-mail krijgen (of heeft u een vraag aan ons), stuur dan een e-mail naar . We hopen jullie allemaal de 17e weer te zien!

Met vriendelijke groet,
Anica, Berdine, Brand, Catharina, Ellen, Gelinde. Jantine, Joost. Lydia, Margreet, Michelle, Peter, Regine, Rindert, Romana, Stefanie en Wilco