Tienerclub Natanja II
Iedereen tussen de 12 en 16 jaar is welkom bij Natanja II. Elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur is er club. De leden worden verdeeld in leeftijdscategorieën. Er wordt nagedacht over interessante onderwerpen en vaak zijn er flinke discussies. Veel tieners blijken met dezelfde vragen te zitten en vinden het fijn om daar met leeftijdgenoten over de praten.

Tijdens het tweede deel van de avond staat er een spel op het programma. Verder zijn er regelmatig avonden met alle tieners samen. Mogelijke activiteiten zijn: zwemmen en sporten, een bosspel doen, een zendingswerker uitnodigen, musiceren of wat dan ook.

Eén keer per jaar bezoeken de groepen een tieneravond van de HGJB en verder gaan ze elk jaar rond Hemelvaartsdag drie dagen op kamp: het hoogtepunt van het jaar. Ook buiten de clubavonden zijn de leden van harte welkom bij de leiding om lekker een avondje te hangen met een bak chips erbij. En natuurlijk zijn ze ook welkom als ze met een probleem zitten: je leiding staat klaar om te helpen. Ouders mogen gerust bellen hoe het met hun tiener gaat of als ze andere vragen hebben.

Contributie en kampgeld kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL80FVLB0635806126 ten name van Natanja II.

Tienerclub Natanja 2
Herbert Dijkman

Nieuws vanuit Natanja II:

Hallo allemaal,

Nog twee avonden te gaan en dan zijn we het clubseizoen alweer door. Wat is dat snel gegaan! Tof dat jij erbij was! We hebben het volgende nog voor je op het programma: op 16 maart is er een gewone clubavond en de week erop sluiten we op 23 maart het clubseizoen af in de eigen groepen. Die laatste avond maken we het niet té laat, want de volgende ochtend gaan we allemaal vroeg uit de veren om ontbijtjes voor gemeenteleden te smeren. Wees erbij! Verder kun je ook vast 26 april in je agenda noteren (jaja, dat is een donderdagavond), want dan is de kampinfo avond in de gemeentezaal van de kerk. Later meer daarover. Voor nu is het alleen nog belangrijk om even je ouders aan hun jasje te trekken om jou op te geven voor kamp, door het kampgeld over te maken. Want een paar slapeloze nachten in Ermelo wil je niet missen natuurlijk!!

Tot snel!

Groetjes van de leiding.

Diaconaal project
Het diaconaal project van dit seizoen is gekoppeld aan het thema ‘Open je ogen’. Daarbij staat het omzien naar elkaar centraal. Veel christenen wereldwijd lijden elke dag onder verdrukking en vervolging. Dit is ook realiteit voor onze broers en zussen in Egypte, nummer 17 op de nieuwste Ranglijst Christenvervolging van Open Doors. Met name ex-moslims hebben het zwaar. Zij worden uitgesloten van hun familie. Toch groeit de kerk. Soms worden er al diensten gehouden als het kerkgebouw nog helemaal niet afgebouwd is! Voor deze mede-christenen willen we ons dit jaar inzetten.
Op 24 april is het zover: Natanja 2 zorgt ervoor dat u de dag kunt beginnen met een heerlijk ontbijt. ’s Middags verandert de gemeentezaal in een echt pannenkoekenrestaurant. Natanja 1 zorgt voor de pannenkoeken en de bediening. Houd deze datum dus vast vrij in de agenda; we hopen jullie dan allemaal te ontmoeten! Verdere informatie volgt.

Hartelijke groet,
Gesine van der Blonk