Tienerclub Natanja II
Iedereen tussen de 12 en 16 jaar is welkom bij Natanja II. Elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur is er club. De leden worden verdeeld in leeftijdscategorieën. Er wordt nagedacht over interessante onderwerpen en vaak zijn er flinke discussies. Veel tieners blijken met dezelfde vragen te zitten en vinden het fijn om daar met leeftijdgenoten over de praten.

Tijdens het tweede deel van de avond staat er een spel op het programma. Verder zijn er regelmatig avonden met alle tieners samen. Mogelijke activiteiten zijn: zwemmen en sporten, een bosspel doen, een zendingswerker uitnodigen, musiceren of wat dan ook.

Eén keer per jaar bezoeken de groepen een tieneravond van de HGJB en verder gaan ze elk jaar rond Hemelvaartsdag drie dagen op kamp: het hoogtepunt van het jaar. Ook buiten de clubavonden zijn de leden van harte welkom bij de leiding om lekker een avondje te hangen met een bak chips erbij. En natuurlijk zijn ze ook welkom als ze met een probleem zitten: je leiding staat klaar om te helpen. Ouders mogen gerust bellen hoe het met hun tiener gaat of als ze andere vragen hebben.

Contributie en kampgeld kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL80FVLB0635806126 ten name van Natanja II.

Tienerclub Natanja 2
Herbert Dijkman

Nieuws vanuit Natanja II:

Op dit moment hebben jullie al weken, nee maanden gewacht! Nog een paar nachten en dan gaan we op kamp. We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij. Gebruik de komende dagen om je fiets in orde te maken (zodat wij geen banden hoeven te plakken), om snoep te halen (om de leiding te trakteren of om te kopen), om laat naar bed te gaan (zodat je op kamp lekker op tijd erin kan) en om te zorgen dat je lekker in de stemming komt (zodat het een heel gezellig kamp wordt)! We zien jullie woensdag bij de kerk!

Groetjes van de reislustige leiding