Tienerclub Natanja II
Iedereen tussen de 12 en 16 jaar is welkom bij Natanja II. Elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur is er club. De leden worden verdeeld in leeftijdscategorieën. Er wordt nagedacht over interessante onderwerpen en vaak zijn er flinke discussies. Veel tieners blijken met dezelfde vragen te zitten en vinden het fijn om daar met leeftijdgenoten over de praten.

Tijdens het tweede deel van de avond staat er een spel op het programma. Verder zijn er regelmatig avonden met alle tieners samen. Mogelijke activiteiten zijn: zwemmen en sporten, een bosspel doen, een zendingswerker uitnodigen, musiceren of wat dan ook.

Eén keer per jaar bezoeken de groepen een tieneravond van de HGJB en verder gaan ze elk jaar rond Hemelvaartsdag drie dagen op kamp: het hoogtepunt van het jaar. Ook buiten de clubavonden zijn de leden van harte welkom bij de leiding om lekker een avondje te hangen met een bak chips erbij. En natuurlijk zijn ze ook welkom als ze met een probleem zitten: je leiding staat klaar om te helpen. Ouders mogen gerust bellen hoe het met hun tiener gaat of als ze andere vragen hebben.

Contributie en kampgeld kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL80FVLB0635806126 ten name van Natanja II.

Tienerclub Natanja 2
Herbert Dijkman

Dit zijn even andere weken dan we gedacht hadden… Wie had gedacht dat clubavonden niet door kunnen gaan, dat we niet naar de kerk kunnen, dat je niet naar school mag en niet mag sporten? Allemaal voor onze veiligheid! Goed dat het besloten werd; aan ons de taak om ons eraan te houden.

Maar misschien vind je het heel moeilijk om zoveel ín huis te moeten zijn of misschien voel je je nu erg eenzaam. Weet dat we als leiding misschien niet persoonlijk contact met je mogen hebben, maar een belletje of appje kan natuurlijk altijd. Doe dat gerust als je er behoefte aan hebt!

Sterkte allemaal, we hopen dat iedereen gezond is en blijft. God zorgt!

Steven, Elsbeth, Dirk-Jan, Marleen, Arjan, Lisa, Gijsbert, Kirsten, Sander, Gesine, Henrick, Herbert, Susanne, Martijn, Irmke