pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Tienerclub Natanja II
Iedereen tussen de 12 en 16 jaar is welkom bij Natanja II. Elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur is er club. De leden worden verdeeld in leeftijdscategorieën. Er wordt nagedacht over interessante onderwerpen en vaak zijn er flinke discussies. Veel tieners blijken met dezelfde vragen te zitten en vinden het fijn om daar met leeftijdgenoten over de praten.

Tijdens het tweede deel van de avond staat er een spel op het programma. Verder zijn er regelmatig avonden met alle tieners samen. Mogelijke activiteiten zijn: zwemmen en sporten, een bosspel doen, een zendingswerker uitnodigen, musiceren of wat dan ook.

Eén keer per jaar bezoeken de groepen een tieneravond van de HGJB en verder gaan ze elk jaar rond Hemelvaartsdag drie dagen op kamp: het hoogtepunt van het jaar. Ook buiten de clubavonden zijn de leden van harte welkom bij de leiding om lekker een avondje te hangen met een bak chips erbij. En natuurlijk zijn ze ook welkom als ze met een probleem zitten: je leiding staat klaar om te helpen. Ouders mogen gerust bellen hoe het met hun tiener gaat of als ze andere vragen hebben.

Contributie en kampgeld kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL80FVLB0635806126 ten name van Natanja II.

Tienerclub Natanja 2
Herbert Dijkman
Tel. 0571-298305


Nieuws vanuit Natanja II:

Hey!

Het jaar 2018 is net van start en dat betekent dat wij na de kerstvakantie ook weer van start gaan met een serie nieuwe clubavonden! Op 12 januari staat de eerste clubavond gepland. Vanaf dan hopen we jullie weer elke vrijdagavond na de catechisatie te zien. Er staat in 2018 weer heel wat op de planning, zo komt er nog een sportavond aan, wordt er weer TOV gevierd en gaan we uiteraard op kamp. Als leiding zijn we al volop met de voorbereidingen van deze activiteiten bezig. Misschien staan er bij jou ook wel bijzondere gebeurtenissen in de agenda dit jaar: eindexamen, een mooie vakantie, een verhuizing, of… Lang niet alles valt te plannen, hoe graag we dat soms ook zouden willen. Gelukkig hoef je niet in je uppie het nieuwe jaar door. Er is er Eén die voorop gaat. Jezus zegt tegen zijn discipelen, vlak voordat Hij de aarde verlaat: ‘Ik ben met je al de dagen, tot de voleinding der wereld’. Denk daar nog maar eens over na als er dit jaar onverwacht mooie, of onverwacht nare dingen op je pad komen. Jezus is de Enige die daarin écht naast jou kan gaan staan, met je mee wil vieren of met je mee wil huilen. Op club hopen we ook dat komend jaar met jullie te ontdekken.

Groetjes, H J I M K S H C P M A C D W I P