pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Tienerclub Natanja II
Iedereen tussen de 12 en 16 jaar is welkom bij Natanja II. Elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur is er club. De leden worden verdeeld in leeftijdscategorieën. Er wordt nagedacht over interessante onderwerpen en vaak zijn er flinke discussies. Veel tieners blijken met dezelfde vragen te zitten en vinden het fijn om daar met leeftijdgenoten over de praten.

Tijdens het tweede deel van de avond staat er een spel op het programma. Verder zijn er regelmatig avonden met alle tieners samen. Mogelijke activiteiten zijn: zwemmen en sporten, een bosspel doen, een zendingswerker uitnodigen, musiceren of wat dan ook.

Eén keer per jaar bezoeken de groepen een tieneravond van de HGJB en verder gaan ze elk jaar rond Hemelvaartsdag drie dagen op kamp: het hoogtepunt van het jaar. Ook buiten de clubavonden zijn de leden van harte welkom bij de leiding om lekker een avondje te hangen met een bak chips erbij. En natuurlijk zijn ze ook welkom als ze met een probleem zitten: je leiding staat klaar om te helpen. Ouders mogen gerust bellen hoe het met hun tiener gaat of als ze andere vragen hebben.

Contributie en kampgeld kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL80FVLB0635806126 ten name van Natanja II.

Tienerclub Natanja 2
Herbert Dijkman
Tel. 0571-298305


Nieuws vanuit Natanja II:

Toffe lui: intussen is Natanja 2 weer volop bezig. Na een actieve start (“zie” je het nog voor je?) hebben we er nu al weer een aantal avonden op zitten. De leiding is blij dat er weer wat te doen is op de vrijdagavond en hopelijk jullie ook! Neem gerust je vrienden mee om ze ook eens kennis te laten met club! Of ben je nog niet geweest? Alsnog komen kan altijd!
De komende weken zijn er ‘gewone’ clubavonden. Onthoud: 20 oktober is vakantie, dus dan moet je even jezelf vermaken. We hopen jullie te zien!

P.S. Het jaarthema is “Open je Ogen” en ik vond daar een mooie tekst over: Leer kijken zoals God kijkt naar de ander en je ontdekt zoveel meer… Een mooie uitdaging voor deze week!

Groetjes,
de leiding