Tienerclub Natanja II
Iedereen tussen de 12 en 16 jaar is welkom bij Natanja II. Elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur is er club. De leden worden verdeeld in leeftijdscategorieën. Er wordt nagedacht over interessante onderwerpen en vaak zijn er flinke discussies. Veel tieners blijken met dezelfde vragen te zitten en vinden het fijn om daar met leeftijdgenoten over de praten.

Tijdens het tweede deel van de avond staat er een spel op het programma. Verder zijn er regelmatig avonden met alle tieners samen. Mogelijke activiteiten zijn: zwemmen en sporten, een bosspel doen, een zendingswerker uitnodigen, musiceren of wat dan ook.

Eén keer per jaar bezoeken de groepen een tieneravond van de HGJB en verder gaan ze elk jaar rond Hemelvaartsdag drie dagen op kamp: het hoogtepunt van het jaar. Ook buiten de clubavonden zijn de leden van harte welkom bij de leiding om lekker een avondje te hangen met een bak chips erbij. En natuurlijk zijn ze ook welkom als ze met een probleem zitten: je leiding staat klaar om te helpen. Ouders mogen gerust bellen hoe het met hun tiener gaat of als ze andere vragen hebben.

Contributie en kampgeld kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL80FVLB0635806126 ten name van Natanja II.

Tienerclub Natanja 2
Herbert Dijkman

Nieuws vanuit Natanja II:

Het zit erop, het seizoen van Natanja2! De laatste clubavond is geweest. We hebben mooie avonden gehad: de start van het winterwerk, zwemmen, kerstviering, spreker, TOV-avond, jongens- en meidenavond. Momenten om met dankbaarheid op terug te kijken. Maar ook de gewone clubavonden met de hilarische spelletjes, de lekkere traktaties en de mooie gesprekken mochten er wezen.
Wij vonden het fijn dat jullie er waren! En nu zien we jullie op de vrijdagavonden niet meer in de kerk. Dat wil niet zeggen dat we er niet meer voor jullie zijn. Neem gerust contact met ons op als je ergens mee zit of als je een vraag hebt. En natuurlijk blijven we elkaar nog regelmatig zien in de kerk en in de aanloop naar kamp!
Bedankt lieve tieners voor jullie gezelligheid, aanwezigheid, openheid en gekkigheid!

Arjan H * Margreet * Pieter V * Ingeborg * Sander * Marleen * Arjan P * Kirsten * Pieter v D * Joëlle * Steven * Gijsbert * Mirjam * Herbert * Ingeborg * Martijn * Irmke

Even op een rijtje:
29 maart: laatste clubavond
17 mei: kampinfo avond
29 mei tot en met 1 juni: kamp
21 juni: kampreünie
Je krijgt van alle activiteiten nog bericht, maar hou deze dagen vrij!

Tot vrijdag!!

MIRJAM | GIJSBERT | PIETERVD | STEVEN | JOELLE | KIRSTEN | ARJANP | SANDER | MARLEEN | MARGREET | PIETERV | INGEBORG | ARJANH | HERBERT | ELSBETH | MARTIJN | IRMKE