Kinderoppas groep 3

Onderstaande lessen uit de map Opstap (HGJB) gaan we de komende weken met de kinderen behandelen:

Datum                        :           27 mei 2018
Onderwerp               :           Les over ‘Geloven doe je samen’ n.a.v. Handelingen 2:42-47
Psalm                          :           121:1

Datum                        :           3 juni 2018
Onderwerp               :           Les over ‘De schepping: dag 1-3’ n.a.v. Genesis 1:1-13
Psalm                          :           121:1

Datum                        :           10 juni 2018
Onderwerp               :           Geen oppas, maar een instapdienst

Door onze wekelijkse collectes bevrijden we onze sponsorkinderen Murugi uit Kenia en Redjie uit de Filipijnen van armoede. Ze hebben een speciaal plekje in ons hart. Door jullie gift krijgen deze kinderen een beter leven; school, eten en Bijbels onderwijs. Gedenk hen ook in het gebed. In alle 3 groepen staan de spaarpotjes!

Zie Facebook van de Kinderoppas Eben-Haëzerkerk Apeldoorn voor wekelijkse info over de lessen en actuele informatie.