Toerusting gehuwden

Investeren in je huwelijk is meer dan ooit nodig. Niet alleen voor jezelf als man en vrouw, maar ook voor je gezin. De Eben-Haëzerkerk en Marriage Course Apeldoorn zijn een samenwerking aangegaan. De Marriage Course helpt je in een reeks avonden (opnieuw) te investeren in je huwelijk. Of je nu 2, 10 of 20 jaar getrouwd bent.

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een huwelijkscursus bestemd voor echtparen die een nog betere onderlinge band binnen hun huwelijk nastreven. Het is een soort ”apk voor een goed huwelijk”. Het is een videocursus gebaseerd op de principes van de Alpha-evangelisatiecursus.
De Marriage Course bestaat uit zeven avonden, waarin echtparen zelf de volgende onderwerpen met elkaar bespreken: Sterke fundamenten, Communicatie, Conflicten oplossen, De kracht van vergeving, De invloed van familie, verleden en heden, Intimiteit en Liefde in actie.
De cursus wordt gehouden in de kelder van de Eben-Haëzerkerk, Zonnedauw 8 in Apeldoorn en kost 75 euro. De eerste avond en de laatste beginnen om 19:00 uur vanwege de aangeboden maaltijd; de tussenliggende vijf avonden om 19.30 uur. Dan is er geen maaltijd.

Info/contact

Momenteel wordt de Marriage Course in onze gemeente niet georganiseerd. Zodra dat weer het geval is, leest u erover in de kerkbode en hier op de site. Meer informatie over de Marriage Course is te vinden op https://marriagecourse.nl/