Bijbel open avonden

Elk jaar organiseren we een reeks bijbelstudieavonden in de Eben-Haëzerkerk, onder leiding van één van de predikanten. Ook dit jaar vinden deze Bijbel open avonden plaats onder leiding van ds. Den Admirant. Samen met Johan de Vries uit Papendrecht zullen de avonden vormgegeven worden.

Dit seizoen willen we onder andere nadenken over meditatief bijbellezen, gebed en vasten. Steeds laten we ons daarbij leiden door een gedeelte uit het Woord van God. De eerste avond was op 24 september. De volgende (dinsdag)avonden zijn: 15 oktober, 12 november, 3 december, 21 januari, 18 februari, 17 maart en mogelijk ook 21 april.

Ook als u een avond gemist hebt, kunt gewoon aanschuiven. De avonden worden gehouden van 19.45-21.30 uur in de gemeentezaal. Van harte welkom!