Huwelijksvoorbereiding

Voor alle stellen die verloofd zijn of trouwplannen hebben: je kunt je nog opgeven voor de huwelijksvoorbereidingskring. De twee avonden zijn op woensdag 11 april en woensdag 18 april 2018. We komen bij elkaar in de consistorie, vanaf 20:00 uur. De huwelijksvoorbereidingskring wordt gegeven door de predikanten. Aanmelden kan via . We hopen op twee mooie en toerustende avonden.

Als je trouwt verandert er heel wat in je leven. Voor alle stellen die verloofd zijn of trouwplannen hebben, organiseert de commissie Vorming & Toerusting ieder voorjaar de huwelijksvoorbereidingskring.

In twee avonden willen we een handreiking doen in de voorbereiding op jullie huwelijk. God leert ons in de Bijbel over de principes van het huwelijk en vandaaruit trekken we de lijnen naar de praktijk, bijvoorbeeld over communicatie, samen geloven, seksualiteit, enz.

Dit jaar word de huwelijksvoorbereidingskring gehouden op:

• woensdagavond 11 april 2018 en
  • woensdagavond 18 april 2018

We komen bij elkaar in het kerkgebouw, vanaf 20:00 uur. De huwelijksvoorbereidingskring wordt gegeven door de predikanten; zij nemen beiden een avond voor hun rekening.

De huwelijksvoorbereidingskring is voor alle stellen met trouwplannen (aanmelden kan via ); van stellen die een verzoek tot huwelijksinzegening door een van de predikanten van onze gemeente hebben gedaan, wordt deelname aan de huwelijksvoorbereidingskring verwacht.

We hopen op twee mooie en toerustende avonden!

Organisatie/info
Commissie Vorming & Toerusting