pkn-logo

Hervormde wijkgemeente binnen de protestantse kerk in Nederland

Opvoedkring tieners

Elk voorjaar is er de mogelijkheid om deel te nemen aan enkele avonden rondom (geloofs)opvoeding. De onderwerpen zijn gericht op opvoeding van tieners / pubers, en variëren per seizoen.

Ouders van tieners
“Waarom wil mijn puber niet met mij praten?” “Ik begrijp mijn dochter niet meer…”
“Het lijkt alsof onze zoon zich niets aantrekt van wat wij zeggen.”
Ben je ouder van een zoon of dochter, ergens tussen 10 en 20 jaar? Dan hebben we weer iets moois voor je. In twee avonden en een morgen krijg je dit voorjaar meer inzicht in de wereld van je tiener. Schrijf onderstaande data alvast in je agenda:

-donderdagavond 22 maart
-zaterdagmorgen 7 april
-woensdagavond 25 april

Het gaat om een tweeluik van avonden, een soort korte cursus dus, met als thema “Puber, waarom doe je zo?”. De cursus zal gaan over de (geloofs)opvoeding van tieners. De avonden worden georganiseerd door de HGJB. De zaterdagmorgen ertussen gaan we wandelen. Met elkaar nadenken en praten naar aanleiding van diverse stellingen over de opvoeding bleek vorig jaar een geslaagd concept, dus houd deze morgen ook alvast vrij.
Ter voorbereiding op de bijeenkomsten zou de HGJB alvast jullie opvoedvragen ontvangen om daar tijdens de avonden op terug te kunnen komen. Maak deze week dus even tijd en mail je vragen naar: mariskadijkstra@gmail.com. Later meer. Maar houd deze data alvast vrij.

Organisatie / info
Ingeborg van der Net en Mariska Dijkstra