Toerusting gehuwden

Investeren in je huwelijk is meer dan ooit nodig. Niet alleen voor jezelf als man en vrouw, maar ook voor je gezin.  De Eben-Haëzerkerk en Marriage Course Apeldoorn zijn een samenwerking aangegaan. De Marriage Course helpt je in een reeks avonden (opnieuw) te investeren in je huwelijk. Of je nu 2, 10 of 20 jaar getrouwd bent.

Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een huwelijkscursus bestemd voor echtparen die een nog betere onderlinge band binnen hun huwelijk nastreven. Het is een soort ”apk voor een goed huwelijk”. Het is een videocursus gebaseerd op de principes van de Alpha-evangelisatiecursus.
De Marriage Course bestaat uit zeven avonden, waarin echtparen zelf de volgende onderwerpen met elkaar bespreken: Sterke fundamenten, Communicatie, Conflicten oplossen, De kracht van vergeving, De invloed van familie, verleden en heden, Intimiteit en Liefde in actie.
De cursus wordt vanaf het volgende seizoen, 2018/2019, in het gebouw van de Eben-Haëzerkerk gegeven. De beoogde start is oktober 2018.

Info/contact
Meer informatie over de Marriage Course is te vinden op https://marriagecourse.nl/. De Marriage Course is een interkerkelijke organisatie en valt daarmee niet onder Vorming & Toerusting van de Eben-Haëzerkerk. De cursus wordt technisch georganiseerd door Jenneke en Gijsbert Wolvers ().